Our Topics
Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks

Explorând tehnologia și inovația la INTEK 2024

0 comments

Explorând tehnologia și inovația la INTEK 2024

În perioada 9 – 11 aprilie 2024, echipa 3Ddot a avut plăcerea de a participa la Târgul INTEK din Brașov, un eveniment de referință în domeniul tehnologiei, inovației, robotică și Industry 4.0. A fost o ocazie extraordinară de a interacționa cu clienții noștri, cu mediul academic și cu firme din zona industrială din Transilvania și România.

Târgul INTEK a fost organizat la Centrul de Evenimente Lux Divina, atrăgând participanți din toată țara din diverse domenii tehnologice. La standul 3Ddot au fost expuse cele mai recente tehnologii de imprimare 3D și au fost prezentate serviciile noastre specializate.
Aici, ați fost întâmpinați de echipa noastră:

Standul nostru a fost conceput cu atenție, punând accent pe interactivitate și pe demonstrații live ale tehnologiei noastre de imprimare 3D. Vizitatorii au avut ocazia să vadă în acțiune imprimantele noastre 3D de ultimă generație și să discute cu echipa noastră despre beneficiile imprimării 3D.

Iată câteva piese și obiecte printate prezentate în cadrul târgului:

Am fost mândri să prezentăm trei dintre cele mai performante imprimante 3D de pe piață – UltiMaker cu Metal Expansion Kit, Prusa XL cu 5 capete de printare, BambuLab high-speed 3D printing.
O altă sferă prezentată la eveniment a fost cea a scanării 3D, unde am folosit scanerul Shining 3D HX, pe care colegii noștri l-au folosit pentru diferite demonstrații.

Participarea noastră la INTEK a fost o oportunitate extraordinară de a împărtăși pasiunea noastră pentru tehnologia de imprimare 3D și de a prezenta cele mai noi soluții din domeniul tehnologiei FDM. Ne-am bucurat să interacționăm cu vizitatorii și să explorăm împreună potențialul nelimitat al imprimării 3D.

Dacă doriți să aflați mai multe despre imprimantele noastre sau să discutați despre proiectele dvs. de imprimare 3D, nu ezitați să ne contactați!

Urmați-ne pe canalele de Social Media și pe Website pentru mai multe noutăți și actualizări din lumea imprimării 3D și a tehnologiei.

Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *