Despre noi

3D DOT, lider în industria imprimării 3D în România, colaborează în mod oficial cu branduri de prestigiu, precum UltiMaker, BigRep, BCN3D, Craftbot, Prusa, Formfutura, Shining 3D și multe altele.

Prin gama noastră variată de produse, de la imprimante 3D, scannere 3D, filamente 3D, rășini, accesorii și pixuri 3D, ne angajăm să oferim soluții complete pentru necesitățile dumneavoastră în domeniul imprimării 3D. Acestea includ și servicii de scanare 3D și instruiri specializate în imprimare 3D.

Echipa noastră formată din ingineri și designeri specializați este pregătită să vă ofere servicii profesionale de modelare și imprimare 3D, adaptate cerințelor unice ale proiectului dumneavoastră. 

La 3D DOT, nu furnizăm doar echipamente și materiale de cea mai înaltă calitate; suntem dedicați să vă sprijinim pe întreaga durată a procesului de imprimare 3D, oferind servicii complete de consultanță, service și mentenanță.

Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a afla cum putem să materializăm viziunea dumneavoastră prin intermediul tehnologiei 3D!

Formular de contact