Servicii Modelare 3D

3D DOT: Transformarea ideilor în realitate cu modelare 3D și imprimare 3D

La 3D DOT, ne mândrim cu echipa noastră de ingineri, specializați în oferirea unei soluții complete pentru prototipare rapidă prin servicii de modelare 3D și imprimare 3D. 

De la o idee simplă la un proiect complex, inginerii noștri transformă viziunile în realitate, combinând expertiza în modelare 3D cu tehnologia avansată de imprimare 3D. Fie că este vorba de crearea unui prototip sau de realizarea unui design complex, avem cunoștințele și experiența necesare pentru a face față provocărilor. 
Cu abilități în Reverse Engineering și lucrul cu standarde CAD, echipa noastră este pregătită să vă ajute să transformați conceptele în produse tangibile. Descoperiți cum serviciile noastre de modelare și imprimare 3D pot accelera dezvoltarea produsului și inovația în proiectele dumneavoastră!

Contactați 3D DOT astăzi pentru a începe colaborarea cu experții noștri în prototipare rapidă și inginerie inversă!
Modelare 3D
Lucrăm după schițe, poze sau obiecte fizice

Modelare 3D
Echipa noastră creează modelul 3D conform specificațiilor
Prima Iterație
Validăm prin imprimare 3D pentru acuratețe

Validare cu Clientul
Confirmăm proiectul împreună cu clientul


Predare Proiect
Livrăm proiectul digital și fizic, după caz
Soluții avansate de modelare 3D și imprimare 3D în metal

La 3D DOT, avem o echipă dedicată de ingineri specializați în modelare și design 3D, capabili să realizeze proiecte CAD pentru imprimarea 3D. Inginerii noștri pot crea modele conforme cu tehnologia de imprimare 3D, inclusiv imprimarea 3D în metal.

Proiectarea pentru metal necesită înțelegerea detaliată a întregului proces de imprimare 3D. Spre exemplu, în procesul de design se vor lua în considerare toleranțele necesare pieselor, deoarece acestea se vor micșora în procesul de sinterizare. Doar după procesul de sinterizare, piesele ajung să aibă proprietățile metalului și vor ajunge la dimensiunile specifice ale pieselor finale. 

3D DOT a dobândit experiență în acest sens și suntem bucuroși să preluăm proiecte ambițioase care necesită design și imprimare 3D în metal, inclusiv modele de mari dimensiuni.

Începe proiectul tău cu ajutorul nostru!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate!