3Ddot - Partener Select UltiMaker: Soluții Avansate în Imprimarea 3D

3Ddot - Partener Select UltiMaker: Soluții Avansate în Imprimarea 3D

Suntem încântați să vă anunțăm că 3Ddot este Select Reseller al UltiMaker, consolidându-ne angajamentul de a oferi cele mai bune soluții în imprimarea 3D. De la începutul parteneriatului nostru în 2018, ne-am străduit să aducem excelența tehnologică la clienții noștri prin gama completă de produse UltiMaker.

Parteneriatul nostru cu UltiMaker

De-a lungul anilor, am dezvoltat o relație solidă cu UltiMaker, consolidându-ne expertiza în domeniul imprimării 3D. Ca partener select, oferim acces la întreaga gamă de produse UltiMaker, inclusiv cele mai recente modele de imprimante 3D.

Beneficiile achiziționării de la 3Ddot

Atunci când alegeți să achiziționați produse UltiMaker de la 3Ddot, beneficiați de:

  • Prețuri corecte: Avem o relație directă cu UltiMaker, asigurându-ne că prețurile sunt competitive și transparente.
  • Instalare profesională: Echipa noastră certificată UltiMaker vă va oferi instalarea și configurarea inițială a imprimantelor.
  • Experiență de peste 6 ani: Cu peste 6 ani de experiență alături de UltiMaker, suntem pregătiți să vă oferim suport și consultanță specializată.
  • Training personalizat: Oferim training detaliat pentru utilizarea avansată a sistemului UltiMaker.
  • Servicii de mentenanță și service: Aveți garanția unei întrețineri profesionale și a unui suport tehnic de înaltă calitate.

Webinarii și resurse educaționale

Am organizat două webinarii dedicate tehnologiilor UltiMaker, împărtășind cunoștințele noastre și sfaturile practice pentru utilizarea optimă a acestui sistem avansat. Aceste sesiuni au fost înregistrate și sunt disponibile pe canalul nostru YouTube pentru a fi accesate în orice moment.
Le poți regăsi accesând următoarele linkuri:

Webinar 1
https://www.youtube.com/watch?v=xV9yfZj4zxc

Webinar 2
https://www.youtube.com/watch?v=Y94NULliizA

 

 

 

În concluzie, parteneriatul nostru cu UltiMaker demonstrează angajamentul nostru de a oferi clienților noștri soluții de top în imprimarea 3D. Pentru mai multe informații și pentru a explora gama completă de produse UltiMaker disponibile la 3Ddot, nu ezitați să ne contactați sau să vizitați website-ul nostru.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.