Form 2

Cod: SKU-1606527612-6043-98
Evaluează acest produs
14.900 Lei
Preturile afișate conțin TVA.
Imprimanta Form 2 stabilește standardul pentru o imprimare profesională la prețuri accesibile și care pe parcursul timpului a demonstrat un grad ridicat de fiabilitate.

Form 2 este o imprimanta 3D profesională. Tehnologia folosită de aceasta imprimanta este stereoliografia (SLA).
Imprimarea 3D prin stereolitografie (SLA) utilizează un laser pentru a forma elemente solide (polimeri) dintr-o rășină fotopolimerică lichidă (amestec de monomeri).
Piesele realizate de imprimantă arată de parcă ar fi turnate prin injecție. Vizibilitatea straturilor de printare este la minim.
Fasciculul de laser este ghidat cu ajutorul unor oglinzi pentru a deplasa proiecția laserului pe suprafața cuvei. Acest sistem are avantajul de a fi rapid, dar și dezavantajul de a forma o proiecție mai alungită a punctului laserului cu cât fasciculul se deplaseaza spre extremitățile cuvei. Prin urmare, rezoluția de printare pe axa xy la Form 2 nu poate fi măsurată deoarece nu reprezintă o valoare constantă pe toata suprafața cuvei.

De la pregătirea tipăririi la post-procesare, vă puteți baza pe un flux de fabricație fiabil, scalabil și vă puteți concentra pe creație.
Form 2 stabilește standardul pentru imprimare 3D profesională la prețuri accesibile. Odată cu anunțarea Form 3, cererea pentru Form 2 a rămas puternică. A fost introdus pachetul de bază Refurbished Form 2 pentru a extinde disponibilitatea pentru platforma Form 2 cât mai mult posibil.

E recomandat a fi folosită în combinație cu aparatele Form Wash (pentru clătire) și Form Cure (pentru post-polimerizare).

Include:

1 Imprimantă 3D Refurbished Form 2
1 Rezervor de rășină LT
1 Platforma de construcție
1 set de finisare
Software PreForm
Un an de garanție.

Rezoluție XY: 25 microniGrosimea stratului: 25, 50, 100 microni
Materiale biocompatibile: NuDimensiuni de printare: (LxlxH): 14.5x14.5 x17.5 cm
Putere laser: Două lasere de 250 mWTemperatura internă:se încălzește pana la 35 ° C

 

ProdusColet
Lăţime37 cmLăţime40 cm
Lungime40 cmLungime42 cm
Inăltime53 cmInăltime55 cm
Greutate13 kgGreutate13.5 kg