ORIGINAL PRUSA I3 MK3S+

Cod: SKU-1785151428-9115-53
Evaluează acest produs
6.200 Lei
Preturile afișate conțin TVA.
Începând din anul 2016 potrivit unui raport 3DHubs, Prusa I3 MK3S este cea mai utilizată imprimantă 3D la nivel global.

• Pregatită pentru printat

Setările de printare superioare sunt pregătite pentru a fi utilizate imediat cum imprimanta ajunge la dumneavoastră! Setările sunt predefinte pentru cele mai utilizate materiale suportate de imprimanta Prusa Mk3. După ce vă acomodați cu imprimanta 3D, puteți explora pentru a concepe propriile obiecte 3D pentru a le printa.

 

• Upgrade constant

Principalul avantaj al Imprimantelor 3D Prusa este capacitate de a putea fi integrate în produsele nou lansate. Astfel, noile funcționalități, upgrade-urile software se pot integra cu ușurință chiar și în modelele anterioare ale imprimantei. Actualizarile reprezintă pentru utilizatori atât o metodă de economisire a banilor, cât și o metodă folositoare de a învăța despre componenta hardware a imprimantei.

Original Prusa i3 MK3

 

Prusa I3 MK3 reprezintă succesorul imprimantei premiate Prusa I3 Mk2. Prin noile funcționalități și componente se numără extruderul re-construit, caldura magnetică Mk3s cu o suprafață de printare detașabilă de oțel de tip PEI.

 

Cele mai importante caracteristici noi ale imprimantei Prusa i3 MK3

 

• Stabilitatea cadrului

Cu Imprimanta 3D Prusa Mk3 poți printa mai rapid și mai silențios! Doar la imprimanta Mk3  axa Y este refăcută din aluminiu extrudat. Oferă aceeași rigiditate imprimantei si protejează împotriva deplasării imprimantei pe perioada de printare a obiectelor. Rama este optimizată pentru a oferi axei Z 10 mm suplimentari în înălțime, si un total de 210mm.

 

• Printare mai silențioasa și mai rapidă

Aceeași printare ca la modelul anterior, însă cu o experiență îmbunătățită! Driverele Trinamic2130 și ventilatorul Noctua, Mk3 este o imprimantă extrem de silențioasă în modul stealth. Cu toate acestea, imprimanta este cu 99% mai silențioasă decât alte imprimante disponibile pe piață chiar și în modul clasic de funcționare.  Pentru a printa obiectele dumneavoastră favorite acum viteza poate crește până la 200mm/s.

 

• Întreruperea curentului?

Ți s-a întâmplat vreodată să te împiedici de cablul de alimentare al imprimantei și ai pierdut un obiect de 20 de ore? Imprimanta Mk3 te va salva! Noul model disponibil are integrat o funcționalitate prin care poți relua printarea din punctul în care acesta a fost oprit. Imprimanta va deteca întreruperea alimentării și va opri încălzirea patului de printare. După alimentare, se poate relua printarea.

 

• Senzor filament

Senzorul optic integrat detectează prezența și mișcarea filamentului în timpul printării. Mk3 recunoaște când filamentul se termină și întrerupe printarea pentru ca utilizatorul să poată introduce o nouă bobină de filament. Mai mult, Mk3 poate detecta filamentul blocat pentru a-l anunța pe utilizator ca este necesar să curețe duza.

 

• Recuperarea Straturilor

Noua placă de bază EINSY RAMBo cu drivere Trinamic poate detecta pașii și stergerea stratului. Acesta este un pas important în creșterea încrederii utilizatorului.  Printurile imperfecte în care lipsesc straturi nu vor mai exista cu această imprimantă.

 

• Extruderul

Mk3 este mai fiabilă întrucât extruderul utilizat este de tip Bondtech, ce prinde filamentul de pe ambele părți pentru a spori forța de împingere și făcând imprimanta mai fiabilă. Această nouă funcționalitate ajută mai ales în cazul printării cu filamente de tip flexibile.

 

• Termistor P.I.N.D.A. 2

MK3 are doi termistori noi. Primul dintre aceștia măsoară temperatura ambientală a dispozitivelor electronice, iar al doilea este incorporat în noul P.I.N.D.A 2 pentru a compensa variația de temperatură. Așadar, primul strat va fi întotdeauna perfect!

 

• Duza E3D V6

E3D V6  este bine cunoscut pentru performanța sa la temperaturi ridicate. Mk3 utilizeaza un generator de căldură personalizat în funcție de capacitatea imprimantei, ce a fost dezvoltat împreuna cu E3D.

 

• Posibilitatea îndepărtării patului

Noul MK3s  deține o placă de oțel cu arc de rezervă, înlocuită, cu o suprafață PEI. Pentru diferite niveluri de adeziune exista două tipuri de suprafețe disponibile pentru pat: suprafața clasica și pe baza de pulbere ce asigură o aderență crescută în timpul printării.

 

Caracteristici noi:

- Suprafață de printare detașabilă cu foaie de oțel magnetic PEI

- Placă de bază EINSY RAMBo

- Driver silențios Trinamic 256

- Imprimare mai rapidă: 200+ mm/s

- Conectarea fără senzori pentru axele X si Y

- Detectarea si recuperarea straturilor deplasate

- Rigiditate imbunatatita cu extrudari din aluminiu

- Detectarea și restabilirea căderilor de curent

- Răcire sporită pe ambele părți ale obiectului

- WIFI opțional cu interfața Octoprint

- Extruder de tip Bondtech – pentru împingerea eficientă a filamentului

- Senzor optic pentru detectarea prezenței și detectării mișcării filamentului

- Încărcarea automată a filamentului când se introduce filamentul

- Detectarea extruderului blocat

- Blocarea ventilatorului extruderului este prevenită prin oprirea pritării pentru a nu afecta extruderul

- Calibrare rapidă a temperaturii prin noul termistor P.I.N.D.A 2

 

Avantaje EXTRA

 

* Oferim suport și consultanță pe toată durata utilizării

* Imprimanta ajunge la dumneavoastră asamblată, calibrată și pregatită de utilizare

 

* 3D DOT oferă suport pentru instalare, servicii de consultanță, mentenanță, servisare și training-uri specializate.

Tehnologie de printare:

FDM

Volum de construcție:

250x210x210 mm

Duză de extruziune:

0,04 mm

Grosime filament:

1,75 mm

Temperatura maximă de printare:

290 ̊

Viteza maximă de printare:

200 mm/s

Grosime strat:

50 microni

Monitor LCD integrat:

DA

Slot card de memorie:

DA

Card de memorie:

INCLUS

Materiale suportate:

 ABS, PLA, PET-G, HIPS, FLEX PP,

Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glaze

Număr extruder

1

Număr maxim capete de printare

5

Sistem de operare compatibil

Windows, Linux, Mac

Produse
Imprimantă 3D