BigRep ONE

Cod: SKU-1741749538-9767-56
Evaluează acest produs
Imprimanta industrială 3D BigRep ONE oferă cea mai avansată experiență pentru aplicații industriale de mari dimensiuni, la o calitate superioară, viteză mai mare și siguranță îmbunătățită.

Imprimanta industrială 3D BigRep ONE v3 a fost creată pentru a face printarea obiectelor de mari dimensiuni cât mai simplă cu putință. Echipa BigRep și-a utilizat experiența și expertiza pentru fiecare detaliu astfel încât să rezulte o calitate superioară, viteză mai mare și siguranță îmbunătățită.

Formatul deschis al imprimantei, capetele de printare modulare și suportul mare și flexibil pentru rolele de filamente fac din BigRep ONE imprimanta 3D ideală pentru realizarea obiectelor mari. Duza de 1mm oferă cea mai precisă și detaliată printare de până acum. BigRep ONE este imprimanta 3D ideală pentru industria automotive, aerospațială entertainment, design, dar și pentru modelarea conceptelor. Concepută de inginerii germani, BigRep ONE este o imprimantă 3D pe care oamenii dedicați inovației se pot baza.

Creatorii BigRep sunt câștigători ai Premiului German Brand Award 2018, iar imprimanta a câștigat Premiul German pentru Design în 2016. Utilizatorii industriali se bazează pe BigRep ONE pentru printuri realizate la mare viteză fără compromisuri asupra calității. Această caracteristică este evidențiată și de noul nostru Power Extruder cu duze de 0.6 mm, 1mm și 2mm, care îmbunătățește printurile pentru o gamă largă de aplicații industriale.

 

Volum de printare (mm)

x 1005 y 1005 z 1005 (mm)

Înălțime strat

0.1 – 1.4 (mm)*

Accelerație

Până la 400 mm/s²

Extruder

Două capete de extrudare modulare

Extruder Standard cu duză de 1 mm

Extruder Power cu duze de 0.6 mm, 1 mm și 2 mm (opțional)

Tehnologie de printare

FFF - Fused Filament Fabrication - (FDM)

Materiale certificate BigRep

PLA, PETG, Pro HT, Pro HS, Pro FLEX

Mai multe filamente disponibile la cerere

Materiale de suport

PVA

Mai multe filamente disponibile la cerere

Temperatură pat de printare

Max. 80°C

Greutatea imprimantei

Aprox. 460 kg

Dimensiune

x 1850 y 2250 z 1725 (mm)

Putere

208 V – 240 V, 16 A, 50/60 Hz

Certificări de siguranță 

Aprobat CE

*în funcție de extruderul/duza selectată