BigRep Pro

Cod: SKU-2046775447-2717-47
Evaluează acest produs
Imprimanta industrială 3D BigRep Pro este capabilă să producă piese la scară completă, într-un proces rapid și la costuri mai mici, folosindu-se de materiale inginerești de înaltă performanță

O imprimantă 3D de format mare concepută pentru producția industrială, BigRep PRO constă într-un sistem de fabricație aditivă, dotată cu viteză și fiabilitate pentru a vă spori producția de piese industriale de înaltă calitate. Echipată cu sistem de control CNC de ultimă generație Bosch Rexroth și cu portalul Precision Motions de la BigRep, imprimanta PRO oferă viteză, precizie și calitate fără egal într-un sistem de fabricație aditivă de nivel industrial.

Cu conectivitate IoT pentru o producție „hands-free” eficientă, PRO include funcții de operare de la distanță și de colectare a datelor, cu analiză bazată pe cloud și gestionare a flotei, pentru a asigura o funcționare de calitate și scalabilitate în companiile adaptate la standardele Industry 4.0.

Capacitățile adaptabile ale modelului PRO depășesc mai multe provocări de producție la fiecare nivel prin valorificarea performanțelor superioare ale tehnologiei de extrudare BigRep, mai precis cu ajutorul
extruderului de capacitate avansată (ACE) și prin tehnologia de extrudare prin măsurare (MXT®).

Construită cu un volum generos de printare de un metru cub, PRO continuă tradiția de excelență și inovație BigRep în soluțiile de fabricație aditivă de format mare - câștigând o serie de premii, inclusiv Premiul German pentru Inovație 2018, Premiul German pentru Design 2016 și Premiul German pentru Design de Marcă 2018.

FABRICAȚIA ADITIVĂ LA NIVELUL URMĂTOR DE PRODUCTIVITATE


Proiectată pentru flexibilitate în aplicații industriale, PRO asigură calitatea și viteza ca niciun alt sistem de fabricație aditivă. Funcționând cu o viteză de până la două ori mai mare decât a imprimantelor 3D tradiționale de format mare care funcționează pe tehnologia FFF (fused filament fabrication), PRO prezintă caracteristici industriale precum monitorizarea proceselor de înaltă calitate cu 32 de senzori integrați și imprimare secvențială pentru o producție rapidă și fiabilă.


CONECTIVITATE


Includerea unui sistem de control CNC Bosch Rexroth aduce noi caracteristici IoT la fabricația industrială aditivă pentru adaptarea la standardele industriale 4.0. Cu instrumente precum operarea de la distanță, colectarea datelor, analize bazate pe cloud și multe altele, PRO asigură o producție perfectă, permițând monitorizarea calității printării și gestionarea flotei oricând și de oriunde.


SCARĂ INDUSTRIALĂ


Conceput pentru setări industriale, PRO este un sistem complet închis, cu o cameră pentru filamente sigilată pentru a produce piese de înaltă calitate, în siguranță, în orice mediu. Datorită componentelor sale industriale de înaltă calitate, adecvate în mod special pentru fabricația aditivă de format mare, PRO este un sistem de încredere pentru producția industrială, capabil să funcționeze nesupravegheat 24/7.


CU SLICERUL BLADE


BLADE, software-ul pentru pregătirea fișierelor pentru printare este un slicer ușor de utilizat de la BigRep. Acesta permite un control mai mare al parametrilor de imprimare pe toate sistemele BigRep de fabricație aditivă de format mare. Motorul său de estimare integrat indică precis timpul de printare și previziuni privind utilizarea materialului pentru o planificare și o productivitate de neegalat.
Fiind unul dintre cele mai rapide și mai precise softuri de slicing de pe piață, acest program de ultimă generație este optimizat pentru pregătirea pieselor industriale pentru a demara rapid printarea.

 

TEHNOLOGIEFFF
VOLUM DE PRINTAREBigRep Precision Motions Portal
x 945 y 970 z 985 (mm^3)
complet închis
EXTRUDORMXT + ACE (default)
Opțional MXT dual, ACE dual
DIAMETRU FILAMENT2.85 mm
REZOLUTIE DE PRINTAREcap de printare ACE 1.0 mm și 0.6 mm
cap de printare MXT 1.0 mm
VITEZA DE MISCAREcapul de printare ACE este de 1.5x mai rapidă decât BigRep ONE
capul de printare MXT este de 2.5x mai rapidă decât BigRep ONE
SISTEM CONSUMABILEPolimeri industriali ASA, PA6/66,
Polimeri standard PRO HT, PETG
Material de suport: solubil (BVOH)
Compatibilitate cu filamente de la alți producători
CONSUMABILE COMPATIBILEPLA, ABS, PC, CPE, HIPS, PET, Nylon, TPU si altele, majoritatea filamentelor de 2.85 mm de pe piață
DIAMETRU DUZAVine implicit cu doua duze de 0.4 mm (0.25 mm, 0.6 mm și 0.8 mm sunt vândute separat)
TEMPERATURA PLATFORMA DE PRINTAREtemperatură maximă 80 de grade C
CONECTIVITATEWi-Fi, Ethernet, USB
DIMENSIUNI IMPRIMANTAmetric x 1950 y 2500 z 1790 (2105) (mm)
DIMENSIUNI COLETNA
MASA NETA1550 kg
MASA COLETNA
CONDITII AMBIENTALE DE PRINTARE15 – 32 grade C
CONDITII AMBIENTALE DE DEPOZITARE0 – 32 grade C
SOFTWARE PROGRAM „SLICING”Blade
FISIERE COMPATIBILESTL/ .OBJ/ .CWPRJ
ProdusColet
Lăţime250 cmLăţime0 cm
Lungime195 cmLungime0 cm
Inăltime179 cmInăltime0 cm
Greutate1550 kgGreutate0 kg